Wednesday, March 3, 2010

1st anniversary promotion

Salam semua..

Dalam tak sedar,blog ni dah cukup setahun beroperasi pada bulan ini.Alhamdulillah..sambutan amat2 menggalakkan dari anda semua.tidak terduga dapat sampai ke tahap ini..hit counter pun dah 2 kali bertukar..lagi 5000 ,akan menjadi 100 000 pengunjung yg memasuki blog ini. dengan rasa syukur dan terima ksih kepada anda semua,saya ingin membuat promosi buat julung kalinya.


1.setiap posting sebelum dan pada 10 februari akan diberikan diskaun sebanyak 50% (sila semak mana2 item yg belum dijual atau di booking)

2.setiap pembelian melebihi RM150 akan diberikan hadiah percuma ( hadiahnya rahsia)

3.kepada customer tetap saya (list ada simpan) yg membeli telah memberi lebih dari rm 700,anda akan menerima surprise gift dari saya(akan check balik semua resit poslaju/bukti2 yg ada)

4.kpd semua funders..(ada yg tidak mahu nama dinyatakan dalam blog) anda juga tidak terlepas dari menerima hadiah dari saya.

insyaallah hadiah ini akan diposkan dalam bulan ini dan bulan hadapan.saya kena cari barang utk anda setiap kali selam kat lubuk saya.

akhir sekali..utk smua generasi penyelam,penjual,peminat bundle..dan semua yg melawati blog ini,semga anda diberkati allah s.w.t..dicukupkan rezeki,mendapat hidayahNya,selamat dari fitnah dunia dan beramal soleh insyaallah...aminn...
to all non muslim...may god bless u...

3 comments:

Izzuddin said...

tahniah atas ulangtahun pertama blog nothing but bundle clothing, semoga rezeki berlipat ganda untuk tahun yg seterusnya :)

salam dari,
A.Izzuddin
bundlekosong.blogspot.com

One X said...

selamat maju jaya..teruskan perjuangan bro..moga2 dmurahkan rezki..:)

melodramatic said...

terima kasih semua..semoga anda semua juga dimurahkan rezeki dan selamat maju jaya